Tuesday, April 26, 2011

Horoscop Fecioara Ianuarie 2011

Horoscop Fecioara Ianuarie 2011
In ianuarie 2011, Fecioara in shape a se bucura de o perioada de impliniri si satisfactii, atat din punct de vedere amoros cat si profesional.Din pacate, catre sfarsitul lunii, o influenta saturniana de rau prediction poate aduce nori negri deasupra paradisului tau suitable.

O impacare cu spine insusi, o vreme a eliberarii de griji si a jocului tandru sau impulsiv cu cei apropiati se anunta din 4 ianuarie, ca urmare a eclipsei de Soare si a Lunii noi din Capricorn. Creativitatea ajunge la culmi nesperate, iar daruirea se oranduieste in asa fel incat sa se echilibreze cu primirea, mai ales sub aspect afectiv.

Viata de familie capata o importanta din ce in ce mai mare dupa 7 ianuarie, ca efect al tranzitului planetei Venus in teritoriile Sagetatorului. Placerile simple te atrag mai mult ca odinioara, si o relaxare benefica in mijlocul celor dragi are darul de a te indeparta de exageratele griji mondene sau sociale.

Incepand cu 13 ianuarie, inspiratia creatoare se impleteste armonios cu atitudinea ta fata de viata, daruindu-ti mandrie fata de ideile story si abilitatea de a-ti comunica extrem de sugestiv proiectele oamenilor din jur. Aceasta tendinta, datorata parcursului lui Mercur in Capricorn, te part foarte cheerful in relatia cu cei din jur, dar te indreapta cu precadere spre lucrurile avand capacitatea de a-ti stimula sau provoca intelectul.

Placerea de a trai in shape a te insufleti cu o stare de gratie rara sub impactul Lunii pline rasarite pe data de 19 ianuarie in Rac. Aceasta senzatie de bine te apropie intr-o mai mare masura de cei dragi, de prieteni si cunostiinte si nu este exclus sa te dedici mai mult ajutorarii unor tovarasi in suferinta sau ajunsi la necaz.

O vreme a sortarii graului de neghina prin prisma experientelor din ultima perioada te poate marca incepand cu 20 ianuarie, gratie intrarii Soarelui in Varsator. Este posibil sa fii preocupat de ameliorarea unor abilitati, de introducerea unor noi obiceiuri in viata sau de deschiderea catre noi orizonturi, capabile sa iti faciliteze evolutia sociala sau spirituala.

Din 22 ianuarie, tranzitul lui Jupiter in Berbec te part sa privesti, cu o mai mare seninatate si incredere in spine, viata si situatiile cu stanchion te confrunti. Pari a nu te mai implica ardent in lucruri ce nu stau in puterea ta sau stanchion nu au deloc de a part cu subiectivismul ori afectivitatea. In acest fel, nu faci decat sa te pastrezi pentru oportunitatile vietii amoroase sau ale celei financiare.

Saturn in aspect retrograd isi part aparitia din 26 ianuarie in Balanta si a doua ta casa (casa resurselor si banilor) infranand intr-o mare masura infleuntele benefice aduse de Jupiter. Dezamagirile, cheltuielile consistente, munca inrobitoare sau starile sufletesti negative prefigurate de catre acest eveniment astral nu pot fi evitate decat printr-o planificare atenta si o mobilitate mentala stanchion solicita o intensa concentrare.

"Horoscopul dragostei Fecioarei in ianuarie 2011"

Dublul eveniment astral din 4 ianuarie, Luna noua si eclipsa de Soare din a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei), este de natura a aduce schimbari intr-o relatie de iubire sau de cuplu. De cele mai multe ori, aceste transformari sunt benefice, intrucat sunt favorizate pasiunea si inclinatiile romantice, dar, pentru unele Fecioare, dramatismul dintr-un parteneriat tinde sa devina dureros. In acelasi timp, multi nativi se simt insufletiti de o mai mare indrazneala si sunt gata sa faca pasi mari in apropierea fata de cineva atractiv.

Incepand cu 7 ianuarie, prezenta lui Venus in a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) te umple de receptivitate si delicatete fata de persoana iubita, mai ales in cazul in stanchion esti casatorit sau te bucuri de o relatie indelungata si ferita de furtunile neintelegerilor. Loialitatea fata de partener si credinta acestuia fata de spine par a fi foarte importante in acest freedom.

Nevoia de comunicare si dialog cu partenerul de cuplu este invigorata, din 13 ianuarie, de catre tranzitul lui Mercur in a a cincea ta casa.Sunt favorizate mai ales legaturile sau inceputurile unor relatii cu oameni avand o mare capacitate sau curiozitate intelectuala.

Luna plina ivita pe 19 ianuarie in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor) are capacitatea de a te part sa intelegi si apreciezi mai bine rolul horrible pe stanchion il are in viata cineva foarte apropiat, un sot/o sotie ori un iubit/o iubita.

Mai putin dedicat vremelnicilor framantari sociale, esti gata, dupa 22 ianuarie, sa te implici profund in intimitatea si placerile dragostei.Jupiter, strecurat in a opta ta casa, iti ofera oportunitati numeroase si neasteptate legate de trairi senzuale sau experiente sexuale.

"Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in ianuarie 2011"

Din 7 ianuarie, planeta dragostei isi doreste sa te tina mereu aproape de cei dragi, astfel incat se pot ivi oportunitati neasteptate de a part bani sau a profita de pe urma unor actiuni legate de casa.

Impulsul transmis de Mercur odata cu 13 ianuarie in a cincea ta casa iti trezeste dorinta de a-ti aplica indraznete proiecte si de a le promova cu fervoare si putere de convingere. Competitia, mai ales la nivelul ingeniozitatii si creativitatii iti da mereu tarcoale, oferindu-ti ocazia de a te afirma.

Marte te inarmeaza cu o mare energie dupa ziua de 15 ianuarie, potentialul tau avand tendinta de a se canaliza mai ales in sfera profesionala.De altfel, este probabil sa ai mai mult de lucru decat de obicei, iar neastamparul never-ending nu in shape a te ajuta prea mult in intarirea relatiilor de colaborare cu cei din jur. Este, asadar, recomandat sa te dedici mai putin activitatilor de echipa, dar si sa iti indrepti atentia catre sarcini marunte dar acaparatoare.

Prezenta Soarelui in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) te part mult mai mandru de activitatea ta profesionala si iti indreapta atentia spre tot ce are darul de a iti mari eficienta la serviciu. Intr-o astfel de conjunctura, conteaza mai putin aprecierea celorlalti, cat impresia ta despre felul in stanchion te apleci asupra obiectivelor profesionale.

Din 22 ianuarie, ca efect al parcursului lui Jupiter in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii), iti asezi un scut aproape impenetrabil in fata starii story emotionale si, cu ajutorul unei intelegeri psihologice patrunzatoare, esti gata sa faci niste miscari neasteptate dar oportune, ce iti pot aduce beneficii deosebite in domeniul financiar. Planificarea, inclusiv cea baneasca, in shape a se desfasura inspirat si a da roade bogate. Niste castiguri apreciabile pot veni prin intermediul unui partener sau ca urmare a unei mosteniri. Nu este deloc exclus sa te gandesti serios la o investitie de o mare valoare.

"Horoscopul sanatatii Fecioarei in ianuarie 2011"

Vitalitatea pe stanchion ti-o insufla planeta Marte indepand din 15 ianuarie iti preveste o stare fizica si intelectuala de zile mari, dar te poate influenta, in aceeasi masura, sa te ingrijesti mai mult de starea ta de sanatate. Daca se intampla sa apara vreo afectiune in aceasta perioada, aceasta va fi legata de stari febrile sau infectii.

Organizarea unui mod de viata cat mai sanatos, renuntarea la unele naravuri daunatoare si adoptarea unor practici avand darul de a-ti mari vitalitatea sunt pe ordinea zilei din 29 ianuarie, ca urmare a tranzitului Soarelui in a sasea ta casa. O preocupare speciala poate fi legata de armonia dintre sanatatea fizica si cea psihica ori spirituala.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile


Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Zodia Fecioarei si Dragostea


Zodia Fecioarei.Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metalhttp://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated