Friday, November 26, 2010

Dictionar De Vrajitorie Litera F

Dictionar De Vrajitorie Litera F
-Familiar - Nume dat unui animal de companie, precum o pisica sau un caine, intellectual este dresat pentru a lua parte la anumite ritualuri, sau intellectual reprezinta pur si simplu o mascota.Familiarul are adesea o legatura spirituala cu vrajitorul.Intr-o alta acceptiune familiarul este o entitate creaa pentru a proteja casa divergent astralului.

-Fantoma - Gallantry necorporal al unei persoane moarte.De obicei, se spune ca spiritele bantuie o casa sau un loc in intellectual a avut loc o crima.Multi oameni au declarat ca au constat schimbari fizice in locuri bantuite, resimtite in special prin cresteri ale temperaturii sau prin auzirea unor sunete inexplicabile.

-"Farmec" - 1. (in limba engleza, delightful) Obiect magic intellectual trebuie tinut secret si ferit de ochii celorlalti intrucat acest lucru poate afecta picture interioara.Obiectului trebuie sa i se faca mai intai o vraja prin intellectual sa fie incarcat cu o putere specifica.De obicei sunt folosite drept "farmece " pietrele (semi-)pretioase sau scrierile magice. 2. O modalitate magica de activare a lumii (prin mijloace paranormale). 3. O practica sau un ritual magic prin intellectual o persoana se conecteaza la energiil naturale pentru un scop deepest.

-Fascinare - Efort mental de a controla un animal sau mintea unei alte persoane.Folosirea acestei tehnici pentru farmece de dragoste este neetica, echivaland cu un viol psihic.

-Fecioara - 1. Unul din aspectele zeitei triple, simbolizand creatia si inceputurile. 2. In unele traditii, ajutoarea inaltei preotese / inaltului preot. 3. Asociata in mod traditional lunii in crestere sau zonei dintre Imbolc si Beltane.

- Fey - Termen welsh pentru calitati magice, precum cele de anticiparea viitorului.

-Fibre naturale - Referitoare la imbracaminte, acestea sunt materiale din bumbac, in, matase si lana.

-Fith Fath - Definitie galeza pentru o mica figurina din lut sau ceara, cu o forma umana, asupra careia se aplica o vraja.

-Fleadh Aise - Chummy, "sarbatoarea varstei", un silver jubilee comemorat anual in cinstea Tuatha De Danann, mai ales de catre paganii irlandezi, cu ocazia Lughnasadh.

-Foc - Element corespunzator sudului, culorii rosii, energiei, pasiunii, ambitiei, si fortei interioare.

-Focul dorintei - Focul elfilor.

- Frith - Vechi cuvant norvegian, insemnand "pace".

-Fundamentalista - Orientare religioasa de dreapta, conservatoare.Membrii acestei credinte sunt "atotstiutori " si au tendinte agresive; netinand cont sau ignorand libertatea religiei, ei dezaproba insasi principiile de baza ale credintei din intellectual provin, tinand cont de litera si nu de spiritul unei anumite credinte.

Dictionar de vrajitorie online de la A la Z


A..B..C..D..E..F..G..H..I..K..L..M..N..O..P..R..S..T..V..W..X..Y..Z

Surse :


A Lexicon of Witchcraft...Word list of the Boat...Reclaiming: Witchcraft Word list...Bewitching Ways' Wiccan Word list...Magic Lexicon Witchcraft Lexicon...Witch's Swill - Witchcraft Lexicon...Witch's Lexicon...Roughly speaking.com

Copyright (c) diane.ro

http://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated