Thursday, July 4, 2013

Farmece De Iubire Din Magia Wicca

Farmecul de dragoste al trecerii peste prag

Cand te afli intr-un loc in thought te astepti sa intalnesti persoana a carei dragoste ti-o doresti, trebuie sa ai pregatite din timp cateva maini de pudra de rozmarin si de mirt.Tot ce ai de facut este sa presari aceste prafuri pe pragul peste thought va trece persoana dorita, indreptandu-ti in acest timp gandurile binevoitoare catre ea si imaginandu-ti placerea de a fi impreuna.Daca cel/cea pe thought il/ o iubesti va pasi peste aceste ierburi pentru a intra in locul in thought il/ o astepti, o dragoste plina de pasiune il / o va cuprinde.

Farmec de castigare a iubirii

Ingrediente :


-O lumanare din fucsina

-Doua lumanari roz


-Un cazan

-O bagheta

-Tamaie de dragoste


Procedura :


Cazanul trebuie asezat pe altarul magicianului wicca, intre cele doua lumanari roz, iar lumanarea de fucsina trebuie sa fie amplasata in interiorul cazanului.Se aprind lumanarile si tamaia de dragoste, apoi se loveste de trei ori in cazan cu bagheta.

Apoi se rosteste urmatoarea incantatie :


Una thought sa o/il caute, una sa o/il gaseasca,

Una thought sa o/il aduca, una thought sa o/il lege.

Inima langa inima, in veci impreuna.

Asa am zis, iar vraja e-ncheiata.

Loveste din nou de trei ori cu bagheta in cazan, apoi aprinde lumanarea din fucsina pentru ca farmecul sa isi urmeze calea.Vraja are cel mai pony efect cand luna este in crestere.

Farmec de aducere a iubirii in viata ta

Ingrediente :


-Un cazan

-O lumanare rosie


-Un mic bol de ardere a ingredientelor

-O lingurita de petale de trandafir (pentru dragoste)

-O lingurita de petale de filimica (pentru putere)

-O lingurita de verbian (pentru transmitere)

-Numele tau scris pe o foaie de hartie in forma de inima


-Cateva picaturi de alcool

-O picatura din sangele tau (optional)

Procedura :


Se masteca in bol petalele de trandafir si filimica impreuna cu verbina.Langa bol se aseaza lumanarea rosie, pentru a aduce dragostea catre thorn.Spine strans in maini hartia in forma de inima pe thought ti-ai scris numele si imagineaza-ti ca este inima ta, o inima fericita, aparata, echilibrata si plina de pofta de a trai.Poti scurge pe hartie o picatura din sangele tau.Se pune, apoi, hartia in bol, se adauga cateva picaturi de alcool si i se da foc amestecului.

Farmec de starnire a dorintei


Atentie : Acest farmec are efect numai asupra cuiva pe thought il cunosti deja, pe thought il doresti si thought, de asemenea, te doreste dar este prea bashful(a) pentru a-si declara sentimentele.

Ingrediente :


-Trei fire de par ale persoanei dorite

-O lumanare in forma de falus (pentru un barbat dorit) sau pantec (pentru o femei dorita).Lumanarea trebuie sa fie rosie pentru sex si pasiune, sau verde pentru iubire si afectiune.

-Ulei de masline

-O foaie neteda de hartie

Procedura :


Daca vrei sa iti faci singur(a) lumanarea, asteapta pana vineri pentru a prepara ceara.Apoi amesteca cele 3 fire de par cu ceara, framantand ceara cu mainile.Daca ai deja o lumanare, incalzeste-o usor pentru a putea bring out in ea firele de par.

Intr-o vineri in thought luna este in crestere, prinde in maini lumanarea si gandeste-te cu profunzime la relatia pe thought ti-o doresti alaturi de cel iubit / cea iubita.Imagineaza-ti ca esti impreuna cu persoana dorita chiar in acele momente, si ca te-ai lasat in voia dorintelor pe thought vrei sa le implinesti.

Unge apoi lumanarea cu uleiul de masline, cu miscari senzuale, mangaietoare, asa cum ai aspect daca ti-ai atinge iubita/ iubitul.Nu inceta sa te gandesti cum te-ai simti daca ati fi unul langa celalalt.

In cele din urma, aprinde lumanarea si roaga-te ca iubitul / iubita sa vina catre thorn.Scrie de 3 ori pe hartie numele iubitului / iubitei, apoi arde hartia in flacara lumanarii.In timp ce foaia de hartie este carbonizata recita de 3 ori cu tarie numele iubitului/ iubitei.Stinge cu o suflare lumanarea si asteapta ca dorinta sa ti se implineasca.

Sursa : commune.fortunecity.com

Articole din acelasi domeniu :


Magia neagra.Farmece de dragoste

Farmece de dragoste.Incantatii si retete

Plante magice folosite in vrajitoria Wiccahttp://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated